Klik her for at gå tilbage til oversigten

  • Skrevet d. 14. marts 2020

Skrivelse fra DHF`s Dommerudvalg

Kære håndbolddommer,

Det blev desværre en meget pludselig, men nødvendig afslutning på vores sæson i år. Det er vigtigt, at vi ser tingene i et større billede end blot en håndboldturnering og er med til at tage et samfundsansvar i at få begrænset smitterisikoen af COVID-19. Jeg vil derfor gerne takke jer alle for en formidabel indsats gennem hele sæsonen!

Vi er dog blevet opmærksomme på, at nogle klubber/foreninger går med overvejelser om at afholde stævner og arrangere uofficielle slutspil på egen hånd udenom distriktsforbundene og DHF. Det hverken KAN eller VIL vi bakke op omkring, og vi stiller naturligvis ikke dommere til rådighed for sådanne tiltag. Vi bakker fuldt ud op om DHF’s beslutning om aflyste kampe for resten af sæsonen.

Hvis I måtte blive kontaktet direkte af klubber/foreninger med henblik på at dømme nogle uofficielt arrangerede kampe eller stævner, så er det en klar forventning, at I takker nej til tilbuddet og er tro imod DHF’s beslutning om ikke at deltage. Det er vigtigt for vores alle sammens troværdighed, integritet og sundhed, at vi ikke går på kompromis i denne situation.

I forhold til stævner eller kampe frem i tiden, så følger vi hele tiden udviklingen, men pt. er beslutningen entydigt, at der IKKE dømmes håndboldkampe. Hvis dette måtte ændre sig senere, vil I få besked herom.

Hvis I måtte have spørgsmål til ovenstående, er I meget velkomne til at kontakte undertegnede.

Med ønsket om en fortsat god weekend J.

På vegne af

Thomas Rich

Formand, DommerudvalgetSkriv en kommentar